Göteborgs Ciklid- och Akvariesällskap

Inte bara ciklider

Till säljare på GCAs auktioner:

Inlämning av auktionsobjekt startar kl 9:00. Kom så tidigt som möjligt, speciellt om du har många objekt som skall checkas in.

Alla objekt kontrolleras och bockas av och detta tar lite tid! Vi slår ihop objekt om vi anser att de inte kommer att bli sålda för lägsta utropspris var för sig. Säljare som kommer efter kl 10:30 kommer att få sina poster utropade sist i auktionen!

Efter att auktionen har startat (kl 11:00) stänger incheckningen och det är då inte längre möjligt att lämna in poster till försäljning, varken till fastpris eller auktion.

Vi förbehåller oss rätten att neka objekt som vi anser inte hör till akvaristik! Läs mer om detta under "Vad kan säljas på GCAs auktion?".

Alla säljare ska läsa "Hur man packar fisk" och "Hur man märker sina objekt".

Objekt som inte blir sålda:

Objekt som inte blir sålda under auktionen läggs undan på ett bord i närheten av scenen. De objekt som ligger kvar 30 minuter efter sista utrop, tillfaller föreningen, ingen ersättning utgår till säljaren. Det gäller även objekt på fastprisbordet.

Detta fråntar dock inte säljaren ansvaret att ta reda på sitt osålda objekt!

Skaffa säljar-ID:

Alla säljare måste ha ett säljar-ID och det skall beställas i god tid innan auktionen (minst 2 veckor innan, dock senast 1 vecka innan). För att få säljar-ID så skickar du ett mail till info@gcas.nu och talar om att du vill sälja på GCAs auktion.